Massages

BEKIJK MIJN BEHANDELINGEN EN ZIE WELKE GOED BIJ U PAST


Lomi Lomi Massage is een traditionele massage vanuit het eiland Hawaï. Deze massage wordt met onderarmen en volle handbeweging gegeven. Door middel van de lange vloeiende strijkbewegingen wordt het makkelijker om lichamelijk en geestelijk los te laten. Geen enkele Lomi Lomi massage is hetzelfde en heeft daarom elke keer weer een ander resultaat.


Oosterse massage is een massagemethode om de bloedcirculatie en spanning in het lichaam te verlichten en te verbeteren. In het oosten gelooft men dat lichaam en geest invloed hebben op elkaar. In het westen zitten we vaak in ons hoofd en denken daardoor veel. Gevolg een warm hoofd en koude voeten. Om de hoeveelheid energie beter te verdelen, word je bij oosterse massage vanaf het hoofd naar de voeten toe gemasseerd. Met als resultaat een heerlijk ontspannen gevoel.


Reiki Herken je dit? Je hebt te veel gegeten, je buik doet zeer en je legt je hand op je buik. Of je hebt hoofdpijn en legt je hand op je hoofd. Het is wetenschappelijk bewezen dat uit onze handen een natuurlijke energie stroomt die pijn vermindert of zelfs pijn oplost. Reiki is een universele energie. Het werk in op blokkades die je in de loop van je leven hebt opgebouwd. Deze energie wordt doorgegeven door de handen. Degene die de handoplegging doet is feitelijk een doorgeefluik. Na een Reiki behandeling kan de energie weer vrijer stromen en voelt de ontvanger lichaam en geest weer in balans komen.


Sportmassage Intensief en veel bewegen kan spierpijn en blessures veroorzaken. Ook een verkeerde werkhouding en stress kan ervoor zorgen dat de spanning in de spieren te hoog worden. Sportmassage kent diverse technieken. Deze massage verbetert de doorbloeding in de spieren. Hiervoor is het belangrijk om door de dag heen veel water te drinken waardoor afvalstoffen worden afgevoerd en spierweefsel sneller wordt hersteld.


Ontspanningsmassage Door mijn verschillende massage technieken toe te passen worden afvalstoffen sneller uit je lichaam verwijderd. Het zorgt voor een sneller herstel en soepele spieren en kan klachten verzachten zoals: rugpijn, last van nek en schouders, koude voeten of slechte circulatie, hoofdpijn, slaapproblemen, verkrampte spieren, onrust. Na mijn massage voel je je weer als herboren.